Technisch kader van Vroomshoopse Boys ondertekent contracten

VROOMSHOOP - Op het hoofdveld van De Bosrand tekende het technisch kader van Vroomshoopse Boys op gepaste afstand van elkaar op woensdagavond 24 juni de contracten voor het voetbalseizoen 2020-2021.  Bij de senioren was dat al in een eerder stadium met hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman uit Meppel en assistent-trainer Henk Harmens uit Wezep voor de A-selectie gebeurd. De van DES Nijverdal afkomstige nieuwe B-trainer Edward Wassink uit Enter tekende het contract.

Datzelfde deed Marc Doornbos uit Enschede als keeperstrainer bij de selecties. Marc komt over als keeperstrainer van de eerste selectie van HHC Hardenberg. Verzorgster Joyce Bouwmann, het afgelopen seizoen al actief bij de A-selectie, verlengde haar contract.

Bij de Boys-jeugd tekende Reinier de Jong als het nieuwe groepshoofd van JO19 het contract. Deze Vroomshoper was de afgelopen seizoenen werkzaam bij de B-selectie van de senioren en keert teug bij de jeugdafdeling. De groepshoofden Gerjan Kosters,  Alexander Fokkert, Jos Hutten en Thomas Kleinjan tekenden hun contracten als groepshoofden van respectievelijk JO17, JO15, JO13 en JO9. Tim van der Kolk kon niet aanwezig zijn tijdens het ondertekenen van de contracten. Tim tekende op een ander moment het contract als groepshoofd JO9 en als Hoofd Technische Opleiding. Voor die HTO zetten ook Arjan Paters en Arriën Kuilder hun handtekening onder het contract voor komend seizoen. De keeperstrainer bij de jeugd Michel Litaay uit Vriezenveen verlengde zijn contract eveneens.

De tijdens de teken sessie aanwezige bestuursleden voorzitter Edward Olthof, penningmeester Chantal Nevenzel en jeugdvoorzitter Sabine Elferink toonden zich evenals bestuurslid Technische Zaken en voorzitter van de Technische Commissie Tom Heideman uitermate content met dit technisch kader bij Vroomshoopse Boys. Deze bestuursleden fungeerden ook als medeondertekenaars van de contracten.

Nu de voetbalsport weer uit de voeten mag na de beperkende maatregelen in coronatijd is het een geruststellende gedachte dat Vroomshoopse Boys het technische kader voor het komende voetbalseizoen zowel kwantitatief als kwalitatief op orde heeft.     


«