Netsporten bij Het Punt en ZorgSaam Twenterand

TWENTERAND - Vanaf 11 mei organiseren Het Punt en Zorgsaam Twenterand netsporten voor de doelgroep 8 tot 18 jaar. Met de nieuwe coronamaatregelen is buitensporten - met in achtneming van de 1,5 meter afstand - weer toegestaan. Hiervoor zijn netsporten zeer geschikt. Er worden verschillende vormen aangeboden. Variërend van volleybal, voetvolley, badminton en tennis. Binnen deze doelsporten wordt gebruikt gemaakt van verschillende ballen en rackets om het voor iedereen makkelijker of uitdagender te maken daar waar nodig. De deelnemers mogen zelf ook ideeën aandragen voor netsporten.

Jongeren kunnen zich individueel of per tweetal opgeven. Ze spelen tegen elkaar, met elkaar tegen een ander tweetal of tegen de aanwezige spelbegeleider Lars van Soolen of Stef Lamberink. De speeldagen zijn maandag, woensdag en donderdag tussen 16.00 en 21.00 uur. Je kunt je voor een half uur aanmelden, waarbij inschrijving vooraf verplicht is. Dit doen wij mede om de maatregelen goed te kunnen naleven. Toeschouwers of andere vormen van samenscholing is niet toegestaan. Voor en na het sporten moeten de handen worden gewassen of je speelt met speciale handschoenen die beschikbaar worden gesteld.

Aanmelden

Aanmelden kan via Lars van Soolen lvansoolen@zorgsaamtwenterand.nl of Stef Lamberink slamberink@zorgsaamtwenterand.nl. Dit kan ook telefonisch via (0546) 481 456


«   »