Eurosped doet mede dankzij Apollo 8 heel goede zaken

BORNE/VROOMSHOOP – Door vandaag zelf te winnen van Regio Zwolle Volleybal en door de winst gisteren van streekgenoot Apollo 8 op Sliedrecht Sport is de Vroomshoopse brigade Team Eurosped nu koploper in de kampioenspoule van de eredivisie.

Eurosped was vanmiddag zo klaar met Regio Zwolle Volleybal, want het werd in Het Punt te Vroomshoop afgetekend 3-0. De setstanden geven aan dat het redelijk eenvoudig ging en ook nog erg regelmatig met drie keer 25-18.

Doordat de ‘eeuwige’ concurrent Sliedrecht Sport gisteren in De Veste te Borne toch wel verrassend met 3-1 onderuit ging bij Apollo 8 (25-20, 25-23, 16-25 en 25-22) gaat Eurosped nu alleen aan kop in de strijd om de landstitel.

Eurosped leidt nu de dans in de kampioenspoule met tien punten uit twee wedstrijden. Apollo 8 staat tweede met een punt minder. En Sliedrecht Sport staat derde met acht punten uit twee duels.
De confrontatie van Eurosped in en met Sliedrecht biedt de Vroomshoopse equipe woensdag de kans een flink gat te slaan. Apollo 8 neemt het een dag later in Limburg op tegen FAST. Volgend weekend staat in Borne de streekderby Apollo 8 -Eurosped op de rol.

Bron: TwenteSport.com