Eurosped toont tekenen van herstel

VROOMSHOOP -  Het is bekend dat één zwaluw nog geen zomer maakt en winnen van de nummer laatst is natuurlijk een must als je kampioenaspiraties hebt, maar je moet het natuurlijk nog wel even doen. Dat deed Eurosped gisteravond, want het was  een maatje te groot voor het Talentteam uit Arnhem. In sporthal Het Punt in Vroomshoop won het team van coach Diane Rademaker met 3-0 van de hekkensluiter. De thuisploeg had een uitstekende start en liet het Talentteam kansloos in de eerste set. "Daarin lieten we zien tot wat we in staat zijn", vond Rademaker. "We hadden veel servedruk en de blokkering was goed. Daar was ik erg tevreden over."

In de tweede set was met name het serveren een stuk minder waardoor de bezoekers beter in het spel kwamen. Het Talentteam kreeg bij 24-20 zelfs een aantal setpunten, maar Eurosped knokte zich terug. "Toen kon je zien dat de meiden nu ook weten wat vechten is, dan hebben we heel knap gedaan." Of dit een ommekeer gaat betekenen is nog even afwachten, maar er gloort weer hoop bij het team en bij de supporters op en mooi slot van de competitie.

Eurosped - Talentteam 3-0 (25-10, 28-26, 25-19). Scores Eurosped: Mulder 12, Timmerman 12, Boom 11, Wessels 10, Vellener 4, Het Lam-Scholten 4, Knollema 1, Overtoom 1.