Old Stars Twenterand hervatten training

TWENTERAND - De Old Stars Twenterand hebben afgelopen vrijdagmorgen 10 januari de training hervat op het sportpark  ‘t Twistveen bij vv Voorwaarts in Westerhaar.  Meteen was er een goede opkomst van de wandelvoetballers, die zo de oliebollen en appelflappen eruit liepen. Er werd fanatiek getraind onder leiding van de nieuwe trainer Stef Lamberink uit Vroomshoop.

’s Middags was er in De Klaampe een bijzonder gezellig en smakelijk buffet, waarvan met volle teugen werd genoten door de Old Stars Twenterand, waarbij ook partners aanwezig waren. De komende maanden wordt er wekelijks op de vrijdagochtend getraind vanaf 10.00 uur.

Voetballiefhebbers vanuit geheel Twenterand zijn van harte welkom om kennis te maken met deze snel groeiende tak van sport onder senioren. De Old Stars Twenterand  hebben zich alweer ingeschreven voor de jaarlijkse strijd om de Almelo City Cup en ook voor andere toernooien. Ook worden er de nodige sociale activiteiten georganiseerd  door en voor de Old Stars Twenterand, waar voetbalplezier, onderlinge ontmoeting en samen leuke activiteiten ondernemen hand in hand gaan. 


«   »