Nieuwjaarsreceptie Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - De traditionele puzzelwandeltocht van Vroomshoopse Boys markeerde wederom het begin van een nieuw kalenderjaar en namens het bestuur hield voorzitter Edward Olthof zijn nieuwjaarstoespraak. De Boys-voorman blikte terug op een in alle opzichten perfect geslaagd jubileumfeest van de 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys. Hoogtepunten tijdens het jaar 2019 waren daarnaast de presentatie van de nieuwe hoofdsponsoren Veltink B.V. en de Groot Vroomshoop B.V. en de nieuwe kledinglijn. De prestaties van de senioren en de jeugd van de Boys waren over de hele linie goed te noemen. De selectieteams van Vroomshoopse Boys toonden zich wederom de beste bij het jaarlijkse Twenterand-toernooi. Het beleidsplan “Gezonde Ambitie” wordt binnenkort geactualiseerd en de Boys blijft zo als echte opleidingsclub aan de weg timmeren.

        Er waren ook dit jaar weer veel deelnemers aan de traditionele puzzelwandeltocht

De gemeente Twenterand investeert in de vervanging van de oudste bijna versleten kunstgrasveld op de Bosrand. De tijdens de nieuwjaarsreceptie aanwezige sportwethouder Mark Paters lichtte dat mondeling  toe. De vier betreffende voetbalclubs uit Twenterand krijgen tegelijkertijd deze vervanging en de planning is dat in de zomer van 2020 te realiseren.

De Boys-preses maakte duidelijk dat de interne onderzoekscommissie verbouw/nieuwbouw kantine nu duidelijk een keuze heeft gemaakt voor nieuwbouw.  Er zijn nog twee mogelijkheden in beeld. Of er wordt gebouwd op de locatie van de huidige kantine of er wordt nieuwbouw gepleegd op de plaats van de tribune van het hoofdveld. De financiële mogelijkheden worden momenteel onderzocht en medio 2020 worden de leden van Vroomshoopse Boys nader geïnformeerd en geraadpleegd over de voortgang en te maken keuzes

Tijdens de bijzonder geanimeerde nieuwjaarsreceptie in de volle kantine werd daarna nog gezellig nagepraat over de speech van voorzitter  Edward Olthof en ook vooruitgeblikt op een sportief 2020. 


«   »