Old Stars Twenterand pakken derde plek in Markelo

MARKELO - Sportclub Markelo organiseerde zaterdag 28 december 2019 een walking football toernooi in de mooie accommodatie aan de Endemansdijk. De wedstrijden werden gespeeld in de hal op het complex die is voorzien van boarding en kunstgras. Geen verwarming overigens, dus het was best koud. Er deden in totaal acht verenigingen aan het toernooi mee, die verdeeld werden in twee poules.  De finale ging tussen de beide winnaars van de poules, PEC Zwolle en FC Twente. FC Twente won de spannende finale in de verlenging met een golden goal. De Old Stars verloren hun eerste wedstrijd in de poule nipt van PEC, waardoor uiteindelijk de finale niet werd gehaald.

Het team met de kleinzoon van één van de opa's.

PEC Zwolle traint echter altijd met boarding en de Old Stars niet en dat brak de ploeg in deze eerste wedstrijd duidelijk op. De twee andere poule wedstrijden werden met grote cijfers gewonnen. De wedstrijd om de derde plek tegen Markelo werd vervolgens ook gewonnen. Van de in totaal gespeelde vier wedstrijden won het team uit Twenterand er drie, dus kan men terugkijken op een geslaagde dag met als resultaat een mooie beker en veel plezier. 

Een groot compliment is voor de organiserende vereniging uit Markelo die de zaken voor de teams heel goed voor elkaar had, met gratis koffie, broodjes en een kop snert tijdens de lunch. Tijdens de officiële prijsuitreiking verhoogde een diskjockey de feestvreugde nog eens extra. Kortom een mooie sportdag voor alle deelnemende teams. 


«   »