Jeroen Niks volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer DOS'37

VRIEZENVEEN - Jeroen Niks is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DOSʼ37. Hij heeft een contract voor twee seizoenenondertekend. Hij volgt hiermee Kenan Durmuşoğlu op, die naar KHC vertrekt.

Eerder al was Jeroen assistent-trainer onder Douwe Jansen in het seizoen 2012-2013, waarna hij voor zijn eerste klus als hoofdtrainer naar Den Ham vertrok. Hier was hij vier seizoenen actief. Op dit moment is hij actief als hoofdtrainer bij tweedeklasser Sparta Enschede, waar hij vorig jaar het kampioenschap op een haar na miste. Na drie seizoen verruilt hij Sparta voor zijn oude club.

oor DOSʼ37 is Jeroen zeker geen onbekende. In 1999 scoorde hij zijn eerste
doelpunt in het eerste elftal en kwam in totaal op 95 doelpunten uit. Op de eeuwige topscorerslijst staat hij hiermee op de 4e plaats.

Na een zorgvuldige selectieprocedure waarin met drie kandidaat-trainers werd gesproken werd er een overeenkomst met Jeroen bereikt voor twee seizoenen. De doelstelling om met zoveel mogelijk bij DOS’37 opgeleide spelers in de eerste klasse te spelen stond centraal in de gesprekken. Het bestuur en de TC van DOSʼ37 zijn van mening, in Jeroen een passende en ambitieuze trainer te hebben gevonden en aangesteld en wensen hem heel veel plezier en succes bij DOSʼ37!


«   »