Stef Lamberink nieuwe trainer Old Stars Twenterand

WESTERHAAR - VRIEZENVEENSEWIJK - De wandelvoetballers van de Old Stars Twenterand, sinds 2015 actief,  hebben een nieuwe trainer gevonden. Stef Lamberink  (34) uit Vroomshoop staat nu voor de groep. Stef is in het dagelijks leven als combinatiefunctionaris sport werkzaam bij de stichting Zorgzaam Twenterand. Stef Lamberink, in het bezit van de trainersopleiding TC2, heeft de nodige ervaring  als actief speler en oefenmeester. Hij is momenteel hoofdtrainer van derde klasser zaterdag vv Avereest in Balkbrug. Er ontstond onlangs een vacature, omdat Bernd Bove vanwege werkzaamheden als trainer van de Old Stars Twenterand moest afhaken.

Op de vrijdagochtenden wordt wekelijks door de pakweg 25 sportieve senioren op het sportcomplex Het Twistveen van vv Voorwaarts in Westerhaar-Vriezenveensewijk getraind. Ook wordt er veelal met succes aan de nodige externe toernooien meegedaan.

De Old Stars Twenterand hechten naast het gezonde bewegen aan sociale activiteiten.  Twenterandse zestig-plussers, die van de voetbalsport en van gezelligheid houden, zijn van harte welkom om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen op een training op vrijdagochtend. Vanaf 9.30 uur verzamelen de Old Stars Twenterand zich in de  kantine van vv Voorwaarts, waarna de training van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats vindt. 

Foto's: Henk Prijs


«   »