Team Eurosped kan voor verrassingen zorgen

VROOMSHOOP - Team Eurosped heeft een succesvolle voorbereiding gehad en de ploeg lijkt klaar voor de competitie en de strijd om de beker op het hoogste niveau. De oefencampagne is wel is waar geslaagd, maar het gaat natuurlijk om de strijd om de punten en die gaat zondagmiddag beginnen met een uitwedstrijd tegen Apollo 8 in Borne. De eerste thuiswedstrijd is woensdag 16 oktober in de thuishaven Het Punt tegen Regio Zwolle Volleybal aanvang 20.00 uur.

De doelstelling lijkt, althans naar buiten toe, net iets bescheidener dan vorig seizoen, wat het woord kampioenschap wordt nu angstvallig vermeden. Ver komen in de beker en meedoen aan de playoffs is nu kennelijk het uitgangspunt dat wordt gecommuniceerd. Mogelijk is dat ook wel realistischer, want veel teams hebben te maken gehad  met  wijzigingen, zodat de echte krachtsverhoudingen nog niet bekend zijn. Om het echie je wedstrijden spelen is toch net wat anders dan een oefenpotje. 

Alle voorwaarden rond, maar  zeker ook binnen, Team Eurosped lijken echter aanwezig om er een goed en spannend seizoen van te maken. Volleybal leeft in Vroomshoop, de vrouwen voelen zich thuis in Het Punt en over de publieke belangstelling valt ook niet te klagen. Team Eurosped is dus een outsider die beslist voor verrassingen kan zorgen en wat wil je nu nog meer, de gedoodverfde favoriet is Sliedrecht en daar ligt dus de druk. 


«   »