Michiel Poel en Bart-Jan Harmsen finishen als 26e

HELLENDOORN - Voor het eerst in hun carrière hebben rallyrijder Jasper van den Heuvel en zijn navigator Lisette Bakker de Hellendoorn Rally gewonnen. Na de eerste drie klassementsproeven op vrijdagavond leek het er nog niet op dat Van den Heuvel de rally zou winnen. Bob de Jong stond na drie overwinningen namelijk aan kop, totdat hij een fout maakte tijdens de vierde klassementsproef in Markelo. Dat koste De Jong 15 seconden. Hierdoor kwam Van den Heuvel aan de leiding en stond deze vervolgens niet meer af.

   navigator Harmsen

Michiel Poel en Bart-Jan Harmsen deden het goed en eindigden op plek 26 en dat is in een veld met 60 deelnemers een knappe prestatie. Uit de berichten onderweg bleek bovendien dat ze er veel plezier aan beleefden en spraken over een fantastische rally, met prachtig weer en een auto die top presteerde.  

De dank van het team gaat uit naar het assistentieteam bestaande , Wim Bosma, Jelmer Flierman, Bertus Schoemaker, Jan en Wietske Noeverman-Bakhuis, Robert Kleinlugtenbelt, Jan de Winkel en Martijn Kool.


«   »