Rallyradio Delta FM is er ook dit jaar weer bij

VROOMSHOOP - Rallyradio Delta FM is ook dit jaar weer live aanwezig bij de Eurol Hellendoorn Rally. Inmiddels zijn deze uitzendingen van de lokale omroep in Twenterand niet meer weg te denken bij dit evenement en alle volgers thuis of aanwezig op de proeven stemmen af op Rallyradio Delta FM.

Rallyradio is te beluisteren via de etherfrequentie 105.3 FM, kabel 104.1 én internetstream, zodat ook via de smartphone, tablet of laptop de laatste updates uit de rallywedstrijd te volgen zijn.

                                                                          Op deze foto gemaakt door team 'Niek Erents Fotografie' ziet u de Volkswagen Polo R 5 van rallyteam Jan de Winkel - Radboud van Hoek.

 

In het weekend van vrijdag 20 en zaterdag 21 september wordt deze rally voor de 38ste keer verreden. De rally zal vanaf vrijdag 17.00 uur tot en met de finish van de laatste klassementsproef op zaterdag volop rallynieuws brengen. Uiteraard rechtstreeks en de muziek is zoals gebruikelijk op het rally-evenement afgestemd. Dat maakt de radio-uitzendingen zo populair.

Rallyradio wordt zoals gebruikelijk gepresenteerd door Marcus Elzinga (vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag vanaf 15.00 uur) en Mark Paters (zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur).

In het parcours zijn de vier verslaggevers Tonny Schuurman, Dré Galliart, Niek Erents en Bastiaan Dubbink ter plekke. Zij volgen met name de rallyrijders uit de top van het klassement en rallyrijders uit de regio en spreken hen tijdens de service van de auto’s. De finishtijden per proef worden altijd als eerste bekend gemaakt via Rallyradio. Dat mag je dus niet missen. 

Rechtstreeks verslag via social media

Ook dit jaar werkt Delta FM samen met het social mediateam van de Eurol Hellendoorn Rally. Verslaggever Steef Blikman doet samen met cameraman Marcel Manenschijn live verslag op Facebook via de Eurol Hellendoorn Rally Facebookpagina: @hdoornrally. Ze geven verslag bij start, finish en servicepark. Met interviews en het laatste nieuws over de rallyrijders zowel uit de top van het klassement als de regionale favorieten. Via het twitteraccount @deltafmsport worden de meest actuele tijden per proef en standen weergegeven, maar ook ingezonden foto’s en video’s gedeeld. Voor de rallyfan dus zaak @deltafmsport te volgen.

Zaterdag ‘Hammer-day’

Voor de gemeente Twenterand, en dan met name de kern Den Ham, is de zaterdagochtend zeer interessant, want dan worden twee klassementsproeven twee keer verreden. Dat zijn Mageleresch en Linderbeek, nadat de tweede dag is begonnen in het dicht bij zijnde Hoge Hexel. De Luttenbergring is overigens weer opgenomen als klassementsproef en is de afsluiter van deze Hellendoorn Rally.


«   »