21 september het motorcross event in Westerhaar

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Dit jaar organiseert Motorclub de Wieke alweer voor de 10e maal het jaarlijkse motorcross event. Dit jaar telt de wedstrijd (Zaterdag 21 September) mee voor de Nazomer Cup competitie (www.nazomercup.nl) bestaande uit wedstrijden in Staphorst, Dalfsen, Hellendoorn en Westerhaar. Het cross event wordt wederom georganiseerd op het voormalig feestterrein aan de Schuineweg in het centrum van Westerhaar.

Deze cross is inmiddels een begrip geworden zowel in de regio als landelijk en trekt rijders aan vanuit heel het land en van alle niveaus. Motorclub de Wieke betaalt samen met de KNMV de kosten voor de dag licentie, zodat de jeugd voor een bedrag van 15 € kan deelnemen aan een officiële motorcross/bromfietswedstrijd.

Westerhaar trekt altijd rijders van een hoog niveau aan, dat blijkt wel op uit het feit dat vele jeugdtalenten uit het verleden zoals Luca Nijenhuis (65 cc Ned. kampioen), Youri van ’t Ende (85 cc Ned. Kampioen) Rick Elzinga (Ned. kampioen 85 cc) en Raivo Dankers (wereldkampioen 85 cc), in Westerhaar hebben gereden en er nog steeds graag komen.

Informatie, inschrijven en het laatste nieuws via de website: mcdewieke.nl/


«   »