Opnieuw goed resultaat v.v. Den Ham in bekertoernooi

DEN HAM - In het bekertoernooi speelde de v.v. Den Ham in Raalte tegen zondag eerste klasser Rohda Raalte verdienstelijk gelijk met een 0-0 eindstand. De ploeg uit Raalte was onlangs nog de finalist in het bekertoernooi van afgelopen seizoen en mocht dus ook al acteren in de Toto KNVB beker
In de eerste helft wist Rohda zich geen raad met de speelwijze van Den Ham. Gegroepeerd kort druk zettend op de helft van de tegenstander was Den Ham de ploeg die toch een licht overwicht had. Er kwamen kansjes over en weer, waarbij de mooiste kans voor Rohda Raalte was, die een kopbal van dichtbij door de Jong over het doel van Den Ham zag gaan.

In de 2e helft was Rohda Raalte de bovenliggende ploeg. Den Ham liet de tegenstander meer komen. Echter de Hammer verdediging stond als een huis en de Raaltenaren zagen geen kans om de verdedigende muur te slechten.
Na afloop stond dan ook de 0-0 eindstand op het scorebord. Voor de neutrale toeschouwer misschien nietszeggend, maar voor Den Ham zeker een resultaat met perspectief.

Aanstaande zaterdag speelt Den Ham de derde bekerwedstrijd tegen Achilles’12