Eurosped baas in eigen huis

VROOMSHOOP - In de driekamp die gehouden werd op zaterdagmiddag 31 augustus in Het Punt waren de vrouwen van Eurosped te sterk voor Apollo 8 uit Borne en USC Münster. Door het organiseren van een driekamp kunnen er in korte tijd door alle deelnemende clubs twee oefenwedstrijden achterelkaar worden gespeeld. Goed voor de conditie en goed voor het reiskostenbudget. 

De toeschouwers, die overigens gratis toegang kregen, krijgen in zo'n driekamp drie wedstrijden op één middag voorgeschoteld en dat is voor de echter liefhebbers dus smullen geblazen. Borne 8 komt net als Eurosped uit in de eredivisie en binnenkort spelen de clubs dus weer tegen elkaar, maar dan gaat het om de punten.  

Eurosped versloeg Borne met 3 - 0 en met name de speelsters uit Borne weten waar ze staan. Ook Münster, uitkomend in de Bundesliga, moest met 3-0 het onderspit delven tegen de club uit Vroomshoop. Maar was niet met de sterkste formatie naar Vroomshoop afgereisd.

Voor Eurosped is de oefenserie dus goed begonnen want de eerste oefenwedstrijd uit tegen Münster werd ook al gewonnen. Eurosped is dus nog ongeslagen in de oefenserie en dat is natuurlijk een mooie opsteker richting de competitie die in oktober gaat beginnen. 

De volgende driekamp wordt gehouden op zondag 15 september in Het Punt en dan zijn de tegenstanders Peelpush en Ladies Volley Limburg (B). De aanvang 12.00 uur.


«   »