Ruime nederlaag had nog veel hoger kunnen uitvallen

WESTERHAAR - De uitslag had nog veel hoger kunnen zijn voor de thuisploeg als het beter was omgesprongen met de kansen, het werd toch nog maar liefst 5-1 voor de vierdeklasser. Voorwaarts zette daar zeer weinig tegenover en het woord blamage was op z'n plaats. Zonder de geblesseerden Tim Harms, Mauro Slatius en Wout Roelofs en zonder Bernd Bove die nog te weinig had getraind was het team niet bij machte om een goede wedstrijd te spelen. 

Veel foute passes zorgden ervoor dat Voorwaarts geen moment lekker in de wedstrijd zat. De thuisploeg oogde veel frisser en grossierde kansen. Toch werd de rust bereinkt met een 1-1 stand waar aan Voorwaarts kant Gert Dogger via een vrije trap scoorde.
Na rust liep de thuisploeg snel uit naar een comfortabele voorsprong en zoals gezegd mistten de aanvallers van ATC'65 nog enkele mooie kansen.

Een blamerende nederlaag en veel om aan te werken de komende weken. Door de vele blessures vervalt de oefenwedstrijd van komende dinsdag tegen Blauw Wit'66 en speelt Voorwaarts de eerstvolgende wedstrijd in de beker op zeven september thuis tegen PW uit Enschede, aanvang 14:30 uur,