Oefening baart kunst op 24 augustus 2019

VROOMSHOOP _ Op het eigen  kunstgrasveld aan de Bosrand ging Vroomshoopse Boys voortvarend van start tegen VKW uit Westerbork. De zondag eersteklasser van Karlo Meppelink, oud-hoofdtrainer van de Boys, had vorig seizoen nog op een haar naar het hoofdklasserschap gemist. Het gretig ogende Vroomshoopse Boys was de baas op het veld en combineerde naar hartenlust. Met de rust stond het al 5-1  en na de rust namen de Boys wat gas terug en uiteindelijk werd de eindstand 6-1.

Jordy Harms (zie foto van Erwin Heuver) scoorde 3 keer, maar niet in één helft, dus geen echte hattrick., maar wel knap.

OLDENZAAL - DETO Twenterand speelde de laatste oefenwedstrijd voor de competitie in Oldenzaal tegen Quick '20. Deto opende heel sterk en na 9 minuten lag de bal al in het Oldenzaalse doel en de rust werd bereikt met een voorsprong van 1-3. Na de rust werd het een gelijk opgaande wedstrijd met over en weer kansen, waardoor er na dik negentig minuten een stand van 2-4 op het scorebord stond. Dus veel tevreden gezichten bij de spelers en de technische staf van DETO.

VRIEZENVEEN - DOS'37 speelde op sportpark het Midden een oefenwedstrijd tegen Rigtersbleek. De technische staf koos er voor een aantal jeugdspelers een kans te geven en dat is natuurlijk een goede zaak, want de jeugd en dan met name de eigen jeugd heeft de toekomst. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd die eindigde in een stand van 2-2 en er was zeker sprake van een nuttige oefenwedstrijd.

WESTERHAAR - Voorwaarts Westerhaar speelde op eigen terrein een oefenwedstrijdstrijd tegen SF Lotte U 19. De gasten waren te sterk voor het team uit Westerhaar en het enige doelpunt voor Voorwaarts werd gemaakt door Nick Wessels. Dit soort oefenwedstrijden zijn overigens heel nuttig en leerzaam en de ploeg weet waar het aan moet werken.

VROOMSHOOP - Na een nieuwe week trainen zijn er weer stapjes gemaakt op zowel conditioneel als voetbaltechnisch vlak. Sportlust 1 won vanmiddag met 0-3 bij mede-vierdeklasser VV Diepen. Doelpuntenmakers: Dennis Jozic (2x) en Tim Spoor. 

DEN HAM - Volgens het schema van de club in Den Ham is er vandaag een oefenwedstrijd gespeeld tegen De Weide in Hoogeveen. De redactie heeft nog geen uitslag binnen en ook op de sites, twitteraccounts en Facebookpagina's van beide clubs was helaas nog niets te vinden.


«   »