Het eerste lokale sportfestijn

VROOMSHOOP -  Op 6 september organiseert het Sportplatform Twenterand in samenwerking met de gemeente Twenterand het eerste lokale sportfestijn. Een moment waarop er waardering kan worden uitgesproken naar alle sporters in Twenterand. Sporters die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd, worden extra in het zonnetje gezet.

Ex-schaatser en olympisch kampioen Mark Tuitert is uitgenodigd om deze avond ervaringen te delen uit zijn topsportcarrière. Ook is er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje (mede) sporters te leren kennen. 

Het sportfestijn is opgedeeld in twee onderdelen. Tussen 16.00 en 18.00 uur zijn alle sporters tot 18 jaar van harte welkom voor een sportieve en gezellige middag. Om 19.30 uur wordt dit festijn vervolgd met de Twenterandse sporters van 18 jaar of ouder.

Aanmelden kan tot 30 augustus 2019

U kunt een individuele sporter, een sportteam of uzelf aanmelden via twenterand.nl/sportfestijn, waar u tevens alle informatie vindt die hiervoor nodig is. U kunt u via deze link ook aanmelden als belangstellende. 

Het ligt in de bedoeling dat dit festijn tot een jaarlijks terugkerend evenement uit kan groeien, waar veel belangstelling voor zal zijn, van zowel sporters als belangstellenden.


«   »