Voor Sportlust Vroomshoop start de training op zondag

VROOMSHOOP - Zondag 11 augustus start Sportlust 1 met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Job Lamberink gaat deze zondag om 11.00 uur van start met de eerste training. De week die daarop volgt, wordt er gewoon op woensdag- en vrijdagavond getraind. Zaterdag 17 augustus staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. ASV'57 is dan de tegenstander, er wordt om 16.30 uur afgetrapt in Aadorp. Na een tweede trainingsweek volgt zaterdag 24 augustus de volgende oefenwedstrijd. Dan gaat Sportlust op bezoek bij vv Diepenheim, vorig jaar nog de tegenstander in de nacompetitie. In Diepenheim wordt om 17.00 uur afgetrapt. 

Zondag 1 september start de bekercompetitie. Sportlust zit ingedeeld bij Overwetering (zo. 3e klasse), MVV'29 (zo. 3e klasse) en Hoonhorst (zo. 4e klasse). Sportlust speelt 1 keer uit en twee keer thuis. Het speelschema is: 

1 september:   Overwetering – Sportlust Vr. (14.00u)
8 september:   Sportlust Vr. – MVV’29 (14.00u)
15 september: Sportlust Vr. – Hoonhorst (14.00u)

Zondag 22 september begint de competitie met een uitwedstrijd bij vv Delden. In Delden wordt die zondag om 14.30 uur afgetrapt. 

De selectie van Job Lamberink kent enkele nieuwelingen. Onze jonge oefenmeester kan starten met een selectie van 21 spelers. Nieuw in de selectie van Sportlust zijn Bart Dogger (van Vroomshoopse Boys) en Timo ter Braak (van Voorwaarts). Wij wensen hen heel veel succes en plezier bij onze club. Daarnaast is Anderson Lusseveld teruggekeerd bij Sportlust na een uitstapje bij vv Daarlerveen. Sportlust moet het echter een groot deel van dit seizoen nog doen zonder Simon Spoor, die na een geslaagde operatie aan zijn knie nog een aanzienlijke tijd nodig heeft om te revalideren. 


«   »