Voorwaarts speelt zaterdag beslissingswedstrijd tegen Harfsen en oefent dinsdag

WESTERHAAR – Het eerste elftal van de voetbalclub Voorwaarts speelt dinsdagavond thuis een oefenwedstrijd tegen Avereest. De ‘generale’ op sportpark Twistveen begint des avonds om acht uur.

Het betreft een potje om de geesten te scherpen voor de belangrijke krachtmeting van komende zaterdag wanneer Voorwaarts vermoedelijk in Nijverdal gaat spelen om het derdeklasserschap te continueren. In die cruciale wedstrijd om lijfsbehoud is SV Harfsen de tegenstander.

Harfsen won afgelopen zaterdag thuis met 5-4 van Sportlust Glanerbrug. Na een 4-0 voorsprong werd het in de slotfase nog spannend, maar de thuisclub hield stand en wil nu ook Voorwaarts Westerhaar aan de zegekar binden. Uiteraard zal Voorwaarts dit willen verijdelen en daarom oefent de ploeg van trainer Tim Nijzink ter oplading dinsdag tegen Avereest.

Voorwaarts én Harfsen hebben de voorkeur voor een neutraal terrein in Nijverdal en met natuurgras uitgesproken en dat kan zowel bij DES op sportpark Gagelman of bij SVVN op sportpark Groot Lochter, duidelijk is wel dat de wedstrijd om half drie begint.


«   »