Turn(st)ers van KEV te Vriezenveen boeken prestaties op aangenaam niveau

VRIEZENVEEN – Bij de Overijsselse kampioenschappen individueel voor de junioren spraken de prestaties van de turnsters van Kracht en Vriendschap tot de verbeelding. Ook al vielen ze buiten de medailles, ze toonden progressie en presteerden op hoog niveau.

Indy Schoemaker, Noortje Lemans, Seline Oudelaar, Carmen Meulman, Maud Olthof en Michelle Tempert deden dat in de categorie dames B-niveau.

In de C-categorie gold hetzelfde voor Madelein Bolk, Lieke Grol, Maartje Roelofs, Diede Eshuis en Amber Coes. Zij kwamen uit in de categorie dames C-niveau.  Sommigen hebben zelfs nieuwe sprongen laten zien die ze nog nooit eerder op wedstrijden hebben gedaan.

Bij de recreatiespringgroep de allereerste individuele springwedstrijd kwamen Stan en Luc Beuving  in actie. Ze lieten beide veel mooie sprongen zien, waarbij  de netheid van de sprongen van Stan werd beloond met een gouden medaille  op trampoline/kast. Op de andere toestellen ging het eveneens goed en de Beuvingboys eindigden kort bij elkaar. Ook voor Zara Nijkamp waren er vanwege haar salto’s en prestaties op de Arabier en de Pegasus uitstekende plekken in de middenmoot van een sterk veld.

De trainsters Monique Wild, Eline Grol, Michelle Tempert, Iris van Huizen en Kirsten Jansen toonde zich trots op alle meiden die deze dag hun mooie sprongen hebben laten zien.


«   »