Old Stars Twenterand winnaar grootste voetbaltoernooi van het Noorden

KOEKANGE/TWENTERAND – Het team Old Stars Twenterand won vandaag het prestigieuze en grootste Walking Football-toernooi van het Noorden.

Er streden twintig teams om de toernooiwinst, waaronder de profclubs PEC Zwolle, Sportclub Heerenveen, FC Groningen en FC Emmen. Verder waren Rohda Raalte, Bedum, IJVV, De Griffioen, SV ’t Harde en Regge United uit Hellendoorn van de partij.

Er werd in vier poules van vijf teams gespeeld en de selectie uit Twenterand won alle vier de wedstrijden in de poule en vervolgens werd ook de halve finale een prooi voor de senioren uit Twenterand, waarna in de finale de thuis spelende cracks van Vitesse’63 aan de zegekar werden gebonden. Het doelsaldo  van dertien voor en drie tegen mag ook veelzeggend heten.

Walking Football wordt internationaal gespeeld en deelnemen kan vanaf de aanvallige leeftijd van zestig jaar. Bewegen is gezond en deze vorm van bewegen wordt ook in Nederland steeds populairder.

Old Stars Twenterand oefent wekelijks bij Voorwaarts in Westerhaar op de vrijdagochtend van tien tot twaalf. Nieuwe leden zijn van harte welkom.


«   »