Eurosped laat het in de titeljacht nu ook thuis tegen FAST afweten

VROOMSHOOP - Na de vette nederlaag tegen streekgenoot Set-Up'65 moest de vrouwenvolleyploeg van Eurosped vandaag weer verlies incasseren, want FAST won in Het Punt met 2-3.

In de kampioenspoule van de eredivisie van vrouwenvolleybal staat Eurosped er nu voor Vroomshoopse begrippen beroerd voor, terwijl de ploeg van trainer Jan Berendsen toch tot de favorieten voor het landskampioenschap wordt gerekend.

                                                                                                                                                                                                                                                                                      FAST

FAST sloeg al in de eerst set toe, want won die met 23-25. Eurosped herpakte zich en zegevierde in de tweede set met 25-20, maar de derde set werd een titanenstrijd, net als de eerste set spannend en slopend, met winst voor de gasten die de set met 25-27 naar zich toe trokken.

Daarna leek het of Eurosped de vierde set mócht winnen, met 25-15, waarna FAST in de tiebreak met 11-15 de wedstrijd  voor zich opeiste.

Eurosped staat nu op de vierde plaats in de kampioenspoule en moet het woensdag opnemen tegen titelverdediger Sliedrecht Sport, dat in de meest recente confrontatie ten koste van Eurosped de bekerfinale won.


«   »