Voor vrouwen van Eurosped komen de weken van de waarheid

VROOMSHOOP – Voor de volleybalvrouwen van Eurosped breken doorslaggevende weken aan, want in de competitie wachten deze maand belangrijke wedstrijden en hetzelfde geldt voor de bekerstrijd.

Onlangs werd voor de nationale beker in Apeldoorn de kwartfinale van Alterno met 0-3 gewonnen en 31 januari is het machtige Sliedrecht Sport de tegenstander in de halve finale. Bij voldoende animo rijdt er dan een supportersbus naar de Drechtstad. De andere halve finale gaat tussen de Twentse teams Apollo 8 en Set-Up’65.

Eerst wacht Eurosped komend weekend de hervatting van de competitie, waarin Sliedrecht trouwens de koploper is. Eurosped ontvangt komende zondag om half vier Set Up’65, dus een Twentse derby.

Hoewel alle derby’s dit seizoen werden gewonnen zal het zondag in Vroomshoop voor het team van Jan Berendsen niet makkelijk worden tegen de Ootmarsumse ploeg van Lesley de Jonge, die resultaat wil boeken om plaatsing voor de kampioenspoule veilig te stellen.

Overigens staat er al een beker in Het Punt te Vroomshoop te pronk, namelijk de Twente Cup, waar Eurosped voor de tweede keer beslag op wist te leggen.


«   »