De Bosrand in Vroomshoop zaterdagochtend rookvrij

VROOMSHOOP - Het sportpark De Bosrand in Vroomshoop zal per direct op zaterdagochtend rookvrij zijn. Dat hebben de voetbalclubs Vroomshoopse Boys en Sportlust plus de korfbalclub TOP besloten. Het rookverbod geldt op de zaterdagen tot 's middags twaalf uur. Dat werd meegedeeld op de nieuwjaarsreceptie van de Boys.

Verder maakte voorzitter Edward Olthof duidelijk zich zorgen te maken over de dreigende bezuinigen op sportgebied. De preses zei te hopen op constructief overleg met het gemeentebestuur, waarvan wethouder Paters zich onder zijn gehoor bevond.

In de loop van het jaar zal duidelijk zijn of het clubhuis van de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys een verbouwing ondergaat of dat de keuze valt op vernieuwbouw. Voorzitter Harm Nieboer van de 'onderzoekscommissie' maakte deze varianten van bouwdrift bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie.

In mei  wordt een voorlopig besluit verwacht en het bestuur hoopt dat volgend jaar de bouwnijverheid een aanvang neemt. Ook dit jaar wordt er gebouwd, namelijk een feestje, vanwege het 75-jarig bestaan van de club van blauw en geel. Dat gebeurt vanaf 3 juni. Er is 6 juli een jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Aan het eind van het formele gedeelte van de receptie onthulden de drie ereleden Harm de Lange, Joop Lantink en Dick Netters onder een daverend applaus samen het logo van de 75-jarige voetbalvereniging Vroomshoopse Boys. Dat was de formele aftrap van wat een memorabel jubileumjaar moet worden.


«   »