Eurosped verdedigt titel in tweede editie van de Twentecup

VROOMSHOOP/ALMELO – Om aan vormbehoud te werken, wedstrijdritme te behouden en de feestdagen sportief te overleven vindt deze week, donderdag, een volleybaltoernooi plaats waaraan ook het vrouwenteam van de eredivisionist Eurosped uit Vroomshoop deelneemt.

Ook de beide andere Twentse eredivisionisten Set Up-65 en Apollo 8 zijn van de partij. In de sporthal ISPAA te Almelo wordt de tweede editie van de strijd om de Twentecup gehouden. Deelnemende teams editie 2018 op de foto van Jan van den Noort.

Naast de drie eredivisieteams uit Vroomshoop, Ootmarsum en Borne doen ook Twentse ploegen uit de eerste divisie mee. Dat zijn Krekkers, Rosstars en WVC Volley.

Team Eurosped verdedigt de titel in de hal die eertijds de thuishaven van deze ploeg was voor die naar Het Punt in Vroomshoop verkaste. Er wordt vanaf zes uur gespeeld in twee poules, de wedstrijden om de eerste en de derde plaats zijn om kwart voor tien gepland, en de entree is gratis. De organisatie ligt bij de Nevobo en Sportbedrijf Almelo.