DOS’37 ontvangt na Bram Moszkowicz ook Pieter Zwart

VRIEZENVEEN - Het lijkt bijzonder, maar advocaat Bram Moszkowicz doet het vaker: sponsorclubs vermaken met verhalen uit de praktijk van de strafpleiterij en een inkijkje in zijn private beslommeringen. Hij deed dat donderdagavond voor de sponsors van de voetbalclub DOS'37, zoals hij dat eerder dit jaar deed bij HSC’21 te Haaksbergen, met aangever Eddy van der Ley.

De gastspreker trakteerde de circa honderd sponsors van de zaterdageersteklasser in Vriezenveen op tal van anekdotes. Met dit keer als aangever journalist Jan Medendorp werden diverse kwesties aangesneden, zowel vakmatig als particulier. Het werd een avond met een spreekwoordelijke lach en traan, want leerzaam en bovendien onderhoudend.

Val en Verrijzenis van Oranje

Volgende week donderdag ontvangt DOS’37 speciaal voor kaderleden in de kantine van de club een journalist als spreker. Met zijn 25 jaar is Pieter Zwart de jongste hoofdredacteur van Nederland. Hij leidt de redactie van oudste voetbalblad van Nederland, te weten Voetbal International

In zijn boek De Val van Oranje analyseert hij met grote precisie wat er misgaat in Nederland, geeft goede tips en laat zien hoe je nieuwe technologie slim inzet. Hij biedt ook alternatieven en zal zeker ingaan op de wederopstanding van het nieuw Oranje van bondscoach Ronald Koeman.