Uitzending van 11 juni 2020

TWENTERAND - Hoewel ruim van te voren de schema’s wanneer en welke fractievoorzitters er aanschuiven aan de politieke praattafel bekend zijn, kan de politieke actualiteit dit schema soms volledig op z’n kop gooien. Dat komt voor en valt vaak ook niet te voorkomen gezien de politieke actualiteit. De gasten die voor de uitzending van 11 juni volgens het schema aanwezig zouden zijn, kunnen door een raadsinfo deze keer helaas niet aanwezig zijn en dus moet programmamaker Walraven  op zoek naar andere gasten die direct of indirect betrokken zijn of te maken hebben met de politiek. Tenslotte is dat de rode draad in dit programma.

Walraven: ‘Ja een aantal keren per jaar word je geconfronteerd met dit soort bijeenkomsten en dan moet je op zoek naar andere gasten. Tot nog toe is dat altijd wel gelukt, al was het soms ook wel eens op het nippertje en het brengt je voorbereiding wel wat in de war. Maar het gaat ook deze keer wel weer lukken, hoop ik.’

In de uitzending van 11 juni wordt nu in ieder geval teruggekeken met een aantal op dat moment nieuwe raadsleden naar de uitzending die met hen is gemaakt in april 2018, waarin ze een aantal vragen beantwoorden over hun verwachtingen als raadslid. Als u benieuwd bent wat er terecht is gekomen van hun verwachtingen moet u zeker naar dit programma kijken of terugkijken. 

Wie de andere gast of gasten zijn na de onderbreking is op dit moment nog niet bekend, maar een verrassingselement heeft natuurlijk ook zijn charme. Politieke stem op Delta FM, wordt donderdagavond 11 juni van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Delta FM, Delta TV en de Facebookpagina van het programma.