Ook locatie voor het debat in en over Vriezenveen bekend

VRIEZENVEEN -  Nadat eerder de datum voor het debat op locatie in en over onderwerpen die in Vriezenveen spelen bekend was gemaakt, is nu ook de locatie bekend. Dit derde debat in de serie debatten op locatie wordt op 18 juni 2020 gehouden in de accommodatie van korfbalvereniging Amicitia aan de Schout Doddestraat nr. 50 op sportpark Het Midden. Hierover zijn gisteren de afspraken gemaakt en vastgelegd tussen de vereniging en de Delta Media Groep. 

Het wordt ook deze keer geen politiek debat, daarvan zijn er genoeg, maar de bedoeling van deze debatten op locatie is juist dat er gesproken wordt over zaken die voor de inwoners belangrijk zijn en dat hoeven ook niet de onderwerpen te zijn waarvan de politiek vindt dat deze belangrijk zijn voor de inwoners. De hoofdrol in deze debatten is namelijk voor de inwoners zelf en niet voor de politici. 

De organisatie van deze debatten is als voorbereiding op zoek naar onderwerpen die bij de inwoners, bedrijven of organisaties/verenigingen in Vriezenveen leven en verzoekt deze onderwerpen door te geven via het invullen van een heel korte enquête of door het sturen van een mail. Via de enquête kunt u volledig anoniem een onderwerp en de gast of gasten die u hierover graag aan tafel ziet verschijnen aan de organisatie doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@detwenterander.nl.    Uit de aangedragen onderwerpen worden er door een afvaardiging vanuit de gemeenteraad en de organisatie een aantal onderwerpen geselecteerd die op 18 juni aan de orde komen en bij de diverse onderwerpen worden de juiste gesprekspartners gezocht.  Het debat wordt niet rechtstreeks uitgezonden, maar is het weekend na 18 juni wel terug te kijken via een aantal integrale uitzendingen op Delta TV en het YouTubekanaal van de lokale omroep. Tijdens het debat op 18 juni bent u overigens van harte welkom persoonlijk aanwezig te zijn. 


«   »