Het derde debat op locatie wordt gehouden in Vriezenveen

VRIEZENVEEN -  De Delta Media Groep organiseert op 18 juni 2020 het derde debat op locatie. Deze keer wordt dit debat in Vriezenveen gehouden en de exacte locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Het wordt ook deze keer geen politiek debat, daarvan zijn er genoeg, maar de bedoeling van deze debatten op locatie is juist dat er gesproken wordt over zaken die voor de inwoners belangrijk zijn en dat hoeven ook niet de onderwerpen te zijn waarvan de politiek vindt dat deze belangrijk zijn voor de inwoners. De hoofdrol in deze debatten is voor de inwoners zelf en niet voor de politici. 

De organisatie van deze debatten is als voorbereiding op zoek naar onderwerpen die bij de inwoners, bedrijven of organisaties/verenigingen in Vriezenveen leven en verzoekt deze onderwerpen door te geven via het invullen van een heel korte enquête of door het sturen van een mail. Via de enquête kunt u overigens gewoon anoniem een onderwerp doorgeven.

Alle onderwerpen kunnen opgegeven worden en het hoeven dus ook zeker niet persé politieke onderwerpen te zijn. Uiteraard is de kernwethouder van Vriezenveen, Roel Koster, deze avond aanwezig zodat hij indien gewenst wel kan reageren. Uit de aangedragen onderwerpen worden er door een afvaardiging vanuit de gemeenteraad en de organisatie een aantal onderwerpen geselecteerd die op 18 juni aan de orde komen en bij de diverse onderwerpen worden de juiste gesprekspartners gezocht. U kunt uw voorkeur voor een gast gekoppeld aan het onderwerp aan ons doorgeven door het invullen van deze enquête of een mail te sturen naar info@detwenterander.nl. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld en de organisatie hoopt op veel reacties. 

Het debat wordt niet rechtstreeks uitgezonden, maar is het weekend na 18 juni wel terug te kijken via een aantal integrale uitzendingen op Delta TV en het YouTubekanaal van de lokale omroep. Tijdens het debat op 18 juni bent u overigens van harte welkom persoonlijk aanwezig te zijn. Tijd en plaats zullen zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Nu gaat het om het verzamelen van de onderwerpen.


«   »