Praatprogramma gaat derde jaar in

VROOMSHOOP - Donderdagavond 23 januari 2020 gaat het praatprogramma Politieke stem op Delta FM, het derde jaar in. De formule is niet gewijzigd en de eerste gasten in het nieuwe jaar zijn Gerjan Smelt (CU) en Erik Veltmeijer (PVV). Presentator Walraven: ‘De beide fractievoorzitters zijn het op een aantal onderwerpen volstrekt oneens met elkaar, dus alle ingrediënten lijken aanwezig om er een interessante uitzending van te kunnen maken. Hoewel ik heel bewust de onderwerpen niet vooraf deel met mijn gasten ligt het voor de hand dat juist deze onderwerpen de revue zullen passeren. Beide gasten zijn overigens goed van de tongriem gesneden, dus wat wil je als presentator nog meer?’

Dinsdagavond 21 januari gaat de politiek overigens ook al met elkaar in gesprek tijdens de raadsdebatten en ook daar komen een aantal interessante onderwerpen aan de orde, zoals de perikelen rond handelsonderneming Dekker en het onderzoek naar een vitaal sportpark in Vriezenveen. Dat hier tijdens de uitzending van het praatprogramma nog op wordt ingehaakt is zeker niet onmogelijk. Dus voor deze uitzending zijn er onderwerpen genoeg, maar de zendtijd is slechts een uur, dus dat wordt kiezen.

Politieke stem op Delta FM: Donderdagavond 23 januari 2020 vanaf 19.00 uur via Delta FM en Delta TV en bovendien live gestreamd via de Facebookpagina van het programma.


«   »