Het college spreekt wensen voor het nieuwe jaar uit

VROOMSHOOP - Tijdens de terugblik op het afgelopen politieke jaar, werd met het voltallige college niet alleen teruggekeken, maar wel degelijk ook vooruitgekeken. Hoewel het college niet op alles kon ingaan gaf men, als dit maar enigszins kon, antwoorden en een uitleg op de vragen die voorbij kwamen.Tevens spraken de collegeleden hun wensen voor het nieuwe jaar uit.

De burgemeester gaf aan dat de gemeente Twenterand een bloeiende gemeente is en zij wenst dat dit in de toekomst ook zo zal blijven. Zij neemt hiermee alvast een voorschot op haar naderende afscheid als waarnemend burgemeester.

Wethouder van Abbema is trots op de gemeente Twenterand en wenst dat meer mensen dit ook zo gaan zien en zullen ervaren.

Wethouder Koster wenst dat de herverdeling van het Gemeentefonds heel positief zal uitpakken voor de gemeente, niet verrassend natuurlijk met financiën in je portefeuille.

Wethouder Paters vindt Twenterand een mooie gemeente, waar heel veel goed gaat en waar de samenleving voor elkaar klaar staat. Hij spreekt de wens uit dat er meer aandacht moet komen voor deze mooie dingen en wat minder voor zaken die niet altijd helemaal goed gaan. De focus op de mooie dingen dus en dat geldt ook voor de media.

Wethouder Harmsen wil er een leuk jaar van maken met wederzijds respect voor elkaar en elkaars standpunten. Zijn wens is een (nog) betere samenwerking tussen het college en de gemeenteraad.

Nieuwjaarsreceptie

De bedrijven, inwoners en organisaties binnen de gemeente Twenterand , krijgen op 7 januari 2020 de kans ook hun wensen aan het college kenbaar te maken tijdens de nieuwjaarsreceptie die dit jaar gehouden wordt in het gemeentehuis van Twenterand. 

De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur zal burgemeester Annelies van der Kolk haar laatste nieuwjaarstoespraak houden als burgemeester van de gemeente Twenterand.


«   »