JAARAFSLUITING 2019

Vroomshoop - De politieke jaarafsluiting vindt dit jaar plaats op zaterdagmiddag 21 december 2019 van 15.00 tot 17.00 uur. Het is inmiddels gebruikelijk om in een aparte uitzending het lokale politieke jaar af te sluiten. Van 15.00 tot 16.00 gaat presentator Chris Walraven in gesprek met het voltallige college en kijkt aan de hand van de portefeuilles met de verschillende bestuurders terug op het afgelopen politieke jaar, maar natuurlijk wordt er ook vooruit gekeken. Vanaf 16.00 uur wordt er met de fractievoorzitters van alle politieke partijen inclusief de drie Statenleden uit Twenterand terug gekeken op het afgelopen politieke jaar en blikken ook zij vooruit richting het nieuwe jaar.

Walraven: ‘In deze jaarafsluiting ga ik niet op zoek naar het debat en dat is bovendien met een college dat vrijwel altijd uit een mond praat, ook best lastig. Natuurlijk ontkom je er niet aan, met name in het gesprek met de fractievoorzitters, dat er ook zaken aan de orde komen waar politiek verschillend over werd gedacht het afgelopen jaar. Ook staan er begin van het nieuwe jaar een aantal onderwerpen op de agenda waar partijen anders over denken. Dat deze onderwerpen benoemd gaan worden lijkt mij logisch en is ook goed, maar er wordt op 21 december zeker niet echt over gedebatteerd, ten slotte is het bijna kerst en dat is toch meer het feest van vrede op aarde. Twenterand heeft maar liefst drie Statenleden en het is fijn dat het mogelijk bleek deze alle drie in de uitzending te krijgen.' 

De politieke jaarafsluiting begint 21 december 2019 om 15.00 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op Delta TV en live gestreamd via de Facebookpagina van Politieke stem op Delta FM. De volgende dag is deze uitzending ook terug te kijken via het YouTube kanaal van de Delta Media Groep.


«   »