De gele hesjes uit Almelo zijn nu echt aan het werk met F35 naar Vriezenveen 

AADORP/VRIEZENVEEN – Het ontbrekende deel van de fietssnelweg F35 bezijden de Aadorpweg van de Westermaatweg in Almelo tot de grens met Vriezenveen in de gemeente Twenterand krijgt ledverlichting met bewegingsmeldingen. Dit is vanmiddag meegedeeld bij de aanvang der werkzaamheden.

De werkzaamheden zijn vanmiddag in gang getrokken door de gele hesjes van de gemeente Almelo en witgejaste bestuurders van de Fietsersbond. Er zijn voor de duur van de klus omleidingsroutes ingesteld. De

route vanuit Vriezenveen gaat via het kanaal. Een alternatieve route gaat over het fietspad langs de Almeloseweg. Naar verwachting worden de werkzaamheden 22 november afgerond.

De gemeente Almelo loopt achter, want de gemeente Twenterand legde haar deel een paar jaar geleden al aan. Kennelijk wil het huidige college van burgemeester en wethouders nu vaart maken, want volgende week vindt een politiek beraad plaats over het doortrekken van de F35 richting Borne.

Ook heeft Almelo de gemeente Twenterand eerder al beloofd haar deel van de Schout Doddestraat tussen beide gemeenten te verbeteren, want dat is nu wegens achterstallig onderhoud gevaarlijk, maar over het jaar van uitvoering werd nog niets gezegd.


«   »