Delta zendt een sfeerimpressie van de radenbijeenkomst uit

VROOMSHOOP – Delta TV heeft tijdens de op 19 september 2019 gehouden radenbijeenkomst, die vanuit de locatie van Raab Kärcher aan het Oosteinde werd georganiseerd, televisie opnames gemaakt. Technicus en cameraman Henri Hobert heeft van  de opgenomen beelden een sfeerimpressie samengesteld, die zaterdagavond 28 en zondagavond 29 september wordt uitgezonden. Op beide avonden is deze uitzending te bekijken om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. In de uitzending krijgen de kijkers een indruk van wat de genodigden deze avond allemaal kregen voorgeschoteld en worden er bezoeken gebracht aan Jotem, een bedrijf dat met een uniek concept wereldwijd betrokken is bij de zuivering van drinkwater.  Helaas kreeg Delta, maar ook de overige media geen toestemming om te filmen of aanwezig te zijn bij Bakkerij Holland. 

Een aantal bedrijven uit Twenterand presenteren zich nadrukkelijk en geven aan waarom en op welke wijze zij innovatief met duurzaamheid omgaan binnen hun bedrijf waaronder: Raab Kärcher, De Groot Vroomshoop, Roelofs Den Ham, Vita Plastics,  Cogas, Het Waterschap, Jotem en Autolease Twente. Dit laatste bedrijf vervoerde de genodigden van en naar de diverse locaties in elektrische auto's en zelfs werd een auto die reed op waterstof ingezet. 

De reportage wordt afgesloten met het bezoek dat de genodigden brachten aan de ondernemersbeurs die gehouden werd in de feesttent aan het Manitobaplein ter ere van het 650-jarig bestaan van Vriezenveen. Daar werden ook nog enige gesprekjes gevoerd met deelnemers aan deze beurs en met organisator Rik Pape.

Het wordt zeker een uitzending op Delta TV die het terugkijken meer dan waard is en er zijn mogelijkheden voldoende om dit te doen.

Zaterdag 28 september

Zondag 29 september

Donderdag 3 oktober

om 19.00, 21.00 en 23.00 uur

om 19.00, 21.00 en 23.00 uur

vanaf circa 20.00 uur als onderbreking tussen twee live uitzendingen van Politieke stem op Delta FM

Vanaf 30 september is deze uitzending ook terug te kijken via het YouTube kanaal van de Delta Media Groep.

https://youtu.be/Zcvlu_bTvJw    Maar u kunt ook even klikken op onderstaand plaatje.


«   »