Het tweede debat op locatie wordt gehouden op 7 november

DEN HAM - Het tweede debat op locatie dat de Delta Media Groep gaat organiseren vindt plaats in Den Ham. Het is dan ook logisch dat er gezocht wordt naar onderwerpen die binnen deze kern spelen en op 7 november aan de orde kunnen komen. Op dit moment wordt gekeken waar dit debat kan worden gehouden, maar de voorbereidingen zijn inmiddels gestart. De eerste stap is het verzamelen van onderwerpen. De inwoners, bedrijven en organisaties in de kern Den Ham worden vanaf nu in de gelegenheid gesteld onderwerpen aan te dragen die op deze debatavond aan de orde zouden moeten komen en tevens kan men aangeven welke gast of gasten men hierover graag aan het woord wil laten komen. Alle onderwerpen kunnen opgegeven worden en het hoeven dus zeker ook geen zogenaamde politieke onderwerpen te zijn.

De organisatie hoopt op veel reacties zodat de juiste onderwerpen op deze avond aan de orde kunnen komen en er ook de juiste gasten voor uitgenodigd kunnen worden. Uiteraard bent u van harte welkom om deze avond bij te wonen en binnenkort hoort u waar in Den Ham deze debatavond wordt gehouden.

U kunt uw suggesties over de onderwerpen en de gasten mailen naar info@detwenterander.nl of u kunt anoniem uw voorstellen aan ons doorgeven door deze heel korte enquête in te vullen. 


«   »