Ook 5 september een uitzending

VROOMSHOOP - Het uitzendschema voor 2019 van het programma Politieke stem op Delta FM is al begin van dit jaar opgesteld en de uitnodigingen voor de gasten zijn ook toen al verstuurd met als basis een uitzending eens in de veertien dagen. Presentator Walraven: Nee, we gaan in het nieuwe seizoen niet iedere week een uitzending maken, maar omdat we ons schema vast wilden houden en eigenlijk een week later zijn begonnen dan oorspronkelijk was gepland, hebben we dus ook op 5 september een uitzending waardoor het oorspronkelijke schema de rest van het jaar intact blijft. 

In deze uitzending is wethouder Bart-Jan Harmsen te gast en ook zo kort na de vakantie zijn er zeker wel wat zaken te bespreken. Zijn portefeuille bestaat uit Wonen, Verkeer en vervoer,  Recreatie en Toerisme, Communicatie en Detailhandel en hij is kernwethouder voor Den Ham. Kortom gespreksstof voldoende voor het eerste gedeelte van deze uitzending.

Na de onderbreking schuift Brenda Hannenberg secretaris/penningmeester van de Delta Media Groep aan en zij komt waarschijnlijk niet alleen. Aangezien met name de kleine lokale omroepen meer moeten samenwerken heeft zij Jos van den Born gevraagd mee te komen. Van de Born is kwartiermaker voor de nieuw te vormen streekomroep, die Zowel Delta als NOOS gaat helpen bij het uitstippelen van  toekomstig beleid. Mogelijk dat ook de voorzitter van NOOS (Omroep Noord Oost Overijssel) Jeroen aan 't Rot aanwezig kan zijn. De Delta Media Groep en NOOS hebben al eerder de intentie uitgesproken samen invulling te willen geven aan een nieuwe streekomroep. Een streekomroep, waar de eigen identiteit van Delta zeker behouden zal blijven, maar door de samenwerking ook veel voordelen gaan ontstaan voor beide partijen.


«   »