Hemelvaartsdag geen uitzending Politieke stem op Delta FM

TWENTERAND - Donderdagavond 30 mei is er geen uitzending van dit politieke praatprogramma. Niet alleen is dit voor de heren van de techniek een dag die ze graag anders willen invullen, maar ook mijn gasten zijn zo’n dag met andere zaken bezig en dat lijkt mij allemaal heel logisch, aldus presentator Chris Walraven.

De politiek gaat echter wel gewoon door, dus in de volgende reguliere uitzending zijn er beslist meer dan genoeg onderwerpen te bespreken. Walraven: ‘Mogelijk dat ik dan ook met mijn gasten kan ingaan op de plannen van het college met betrekking tot de begroting voor het jaar 2020. Hoewel de verwachting is dat de kadernota 2020 niet dichtgetimmerd is, maar wel een aantal richtingen zal aangeven waar de raad zich over kan en mag buigen.’

Op 13 juni 2019 staat de volgende uitzending gepland en dan zijn de gasten Jan Kuilder (CDA) en Erik Veltmeijer (PVV). Zij zullen zeker willen reageren op de plannen van het college voor het jaar 2020. Als de oppositie echter wijzigingen wil aanbrengen in de voorstellen zullen ze in ieder geval Gemeente Belangen Twenterand moeten overtuigen van hun gelijk.


«   »