Politieke stem op Delta FM

TWENTERAND - In de uitzending van het politieke praatprogramma Politieke stem op Delta FM zijn donderdagavond 16 mei de twee fractievoorzitters van de huidige twee coalitiepartijen, Marcus Elzinga en Gerjan Smelt de gasten.

Presentator Walraven: ‘Het wordt op voorhand echter geen avond waar geen debat zal plaatsvinden. Natuurlijk hebben de twee fractievoorzitters afspraken met elkaar gemaakt en op schrift gesteld in het coalitieakkoord, maar daarbuiten zijn zeker nog een aantal belangrijke onderwerpen, waar men niet of niet geheel op één lijn zit. Ik zal deze verschilpunten zeker aan de orde proberen te stellen, want de verschilpunten zijn voor de kijkers en luisteraars ook het meest interessant'.

Een van de onderwerpen die aan de orde komen is de visie op de plaatsing van windmolens binnen de gemeente Twenterand.

CU wethouder Martha van Abbema sluit de plaatsing van windturbines, met een hoogte tot 235 meter, in Twenterand niet uit en ook de CU-fractie zit op dezelfde lijn. GBT wil van deze totempalen niets weten, dus dat wordt zeker één van de onderwerpen die besproken gaan worden.
Het programma wordt live uitgezonden op donderdagavond 16 mei van 19.00 tot 20.00 uur en is te volgen via Delta TV, Delta FM en de Facebookpagina van het programma. 


«   »