Koster tekent bruikleenovereenkomst met Manna voor gebruik De Linde

VROOMSHOOP - Het bestuur van de Stichting Manna tekent morgen de bruikleenovereenkomst voor haar nieuwe onderkomen in Vroomshoop. Namens de gemeente zal wethouder Koster de overeenkomst tekenen.

Manna kiest domicilie in het gebouw van de voormalige christelijke basisschool De Linde aan het Linderveld, want deze behuizing zou precies goed zijn voor de activiteiten die de ideële  stichting ontplooit.

De medewerkers zetten zich in voor gezinnen in Twenterand die geld tekort komen om een redelijk bestaan te hebben. Er ‘hangen’ onder meer een Voedselbank en een Kledingzaak onder de paraplu van de stichting.

Het is in Twenterand voor tal van gezinnen met kinderen nog steeds, elke keer weer, met bang gemoed afwachten of de week geen dag te veel heeft om sober doch gezond te leven.

De coalitiepartijen GBT en ChristenUnie legden vorig jaar in het coalitieakkoord vast dat het afgelopen moest zijn met steeds weer een ander behuizing en dat er een vast onderkomen diende te komen voor het helende werk van Manna. Met het gebruik van het voormalige schoolpand in Vroomshoop wordt dat nu geregeld.


«   »