Veel animo voor bouwkavels derde fase Zuidmaten Oost Den Ham

DEN HAM - Er bestaat stevige animo voor een woningbouwkavel in de wijk Zuidmaten Oost Den Ham. Dat bleek deze week tijdens een informatieve bijeenkomst.

Er komen in de derde fase van de wijk dit jaar veertig kavels in de verkoop. 'Aan zo’n avond zie je dat er volop belangstelling is om in Den Ham te komen wonen en dit plan biedt daarvoor de mogelijkheid', aldus bouwwethouder Harmsen, die een poolshoogte kwam nemen in basisschool waar de 'woonmarkt' werd gehouden.  

Medewerkers van de gemeente gingen in gesprek met de belangstellenden over de plannen. Er is in het plan ruimte voor uiteenlopende woningtypes, zoals twee-onder-één-kap, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen.

Ook mensen die al in de Zuidmaten wonen toonden belangstelling. 'Logisch, want die mensen willen natuurlijk graag weten hoe hun buurt er verder uit komt te zien. Dat zou ik ook doen', aldus Harmsen.

Bezoekers konden hun reactie achterlaten. Die reacties worden meegenomen in het definitief maken van de plannen. Iedereen die contactgegevens heeft achtergelaten, wordt ook geïnformeerd over wat er met hun reactie wordt gedaan.


«   »