Politieke stem op Delta FM

VROOMSHOOP - In het politieke praatprogramma van donderdagavond 1 november 2018, dat op de lokale radio en televisie wordt uitgezonden en tevens live gestreamd wordt via de Facebookpagina, is het college vertegenwoordigd door wethouder Roel Koster. Hij zal voor de onderbreking ingaan op de begroting 2019 die op 13 november door de gemeenteraad moet worden vastgesteld.

Dat met name de voorgestelde 25% OZB verhoging bij een aantal partijen niet goed is gevallen is inmiddels duidelijk, maar zo bont als het CDA ons in eerste instantie wilde doen geloven in hun alternatieve begroting, is dit nu ook weer niet. De eerste termijnen van de partijen zijn inmiddels bekend en de reactie van het college wordt een dag voor de uitzending openbaar gemaakt, dus er valt zeker wat te bespreken.

Na de onderbreking zijn de fractievoorzitters van de PvdA-GL en de PVV de gasten. Met Stephan Reusken en Erik Veltmeijer wordt ingegaan op de onderwerpen die tijdens de raadsdebatten van 30 en 31 oktober 2018 door deze partijen aan de orde zijn gesteld, zoals de inzet van loktieners, de problemen rond de werkzaamheden aan kanaal Almelo de Haandrik en de gevolgen van de puinhoop die ontstaan is na de sloop van het pur-huis. Kortgeleden bleek dat de gemeente zelfs tot twee keer toe verkeerde mailadressen had gebruikt om met de betrokken familie te communiceren.

Kortom, genoeg onderwerpen voor presentator Chris Walraven om er, samen met zijn gasten weer een boeiende uitzending van te maken.


«   »