Ruim de helft kaarten Codename Zipper al verkocht

DEN HAM – Nadat op zaterdag 29 februari de kaarten voor Codename Zipper in de verkoop gingen, waren binnen 4 uren de 500 early birds tickets helemaal uitverkocht. Inmiddels is meer dan de helft van alle entreekaarten weg. In Den Ham is sinds deze week een verkooppunt ingericht bij de Readshop.

“We hadden veel gehoopt, maar dat het zo snel zou gaan had niemand voorzien”, zegt productieleider Ellen Wisse. “Geweldig hoe het leeft in Den Ham en omgeving.” Volgens Wisse bleek er ook behoefte te zijn aan een verkooppunt in het dorp. “Bij de Readshop kwamen telkens mensen vragen naar kaarten. 

Daarom hebben we daar nu een intekenlijst neergelegd. Mensen kunnen op deze lijst noteren naar welke voorstelling ze willen en hoeveel kaartjes ze nodig hebben. Een week later liggen de kaarten vervolgens klaar en kunnen ze contant worden afgerekend. Antje van de Readshop licht graag toe hoe het precies werkt.” Online kunnen ook nog steeds kaarten worden besteld, via www.codenamezipper.nl

Projectkoor zoekt bassen en baritons

Muziekvereniging Juliana en zo’n 70 acteurs en figuranten zijn druk bezig met de repetities. Ook het projectkoor is inmiddels van start. Dit koor mist nog mannelijke bezetting. Er worden dus bassen en baritons gezocht. Dus wie het leuk vindt om tijdens de voorstellingen zijn partijtje mee te zingen, kan contact opnemen met ellen@codenamezipper.nl

Voorstellingen

De voorstellingen van Codename Zipper vinden plaats op 2 mei (première) en op 6, 7, 8 en 9 mei. Alle uitvoeringen beginnen om 19.30 uur.


«   »