Vroomshoops Forest Hill Festival op zaterdag 20 juni 2020

VROOMSHOOP - De organisatie van het Forest Hill Festival heeft een datum geprikt voor de zesde editie van het zomerse evenement op de Vroomshoopse ijsbaan. Op zaterdagavond 20 juni 2020 wordt het Forest Hill Festival gehouden. De vorige vijf edities laten een stijgende lijn zien qua aantal bezoekers. Vorig jaar passeerden zo’n 2.000 festivalgangers uit Vroomshoop en (wijde) omstreken de entree. Het feest in 2019 was een absoluut hoogtepunt met een fantastische sfeer en zonder incidenten.

Dit jaar wil de organisatie weer een aansprekende en gevarieerde line-up presenteren aan het publiek. De ambitie is om de verschillende voorkeuren van de bezoekers (jong en oud) te bedienen met opnieuw drie stages; voor elk wat wils. Er is een Mainstage (met hardstyle en dance), een Rockstage en een Forest Chill Tent (met een mix aan stijlen).

Enkele namen zijn al vastgelegd. Sound Rush knalt op de Mainstage. 16Down en The Beggars’ Clan uit Vriezenveen vlammen op de Rockstage. Vers van de pers is de presentatie van het talentvolle duo Decadent uit Den Ham, die net als in 2019 schitteren op het hoofdpodium en in de Forest Chill Tent. Meer namen volgen binnenkort, waaronder ook een bekende hoofdact op de Mainstage.

De kaartverkoop via www.foresthillfestival.nl is begonnen; er zijn al vele tickets besteld door enthousiaste vroege vogels. Dat kan ook mooi tijdens de Early Bird Actieweken. Tot en met aanstaande vrijdag 31 januari kost een ticket slechts 15 euro. Vanaf 1 februari bedraagt een reguliere ticket 20 euro. Een kassa-ticket kan worden gekocht voor 25 euro.


«   »