De Vroomshoopse Revue “Energiek Vroomshoop” komt eraan

VROOMSHOOP - De Vroomshoopse Revuegroep beleefde op dinsdagavond 10 december het startschot voor de 6e editie, die in 2020 plaats vindt. Eind 1999 werd de allereerste Vroomshoopse Revue nieuwe stijl, toen nog in sporthal De Stobbe, over het voetlicht gebracht.  Het vorige optreden dateert van 2017, toen met het motto “D’ran met de lippe” de Vroomshoopse Republiek werd uitgeroepen.

Op 23,24, 30 en 31 oktober 2020, op vrijdag- en zaterdagavonden, brandt de groep los met de Revue, die de uitdagende en eigentijdse benaming “Energiek Vroomshoop” mee krijgt. Watt? De vonken zullen er in oktober 2020 afvliegen in het theater van Het Punt, dat is nu al zeker.

Voorzitter Ton Kassing leidde de geanimeerde bijeenkomst in de flexibele zaal van het Punt. Die zaal is op een steenworp afstand van het grand café, altijd een prettig gegeven voor de leden van de Revuegroep. De teksten, waarbij ook de nodige liedjes, zijn inmiddels afgerond.  Onder leiding van regisseur Jennifer Jansen-Veltink wordt de Vroomshoopse Revuegroep vanaf maart 2020 , eerst wacht nog het Smoezen-carnaval, klaargestoomd voor een spetterend optreden.

De bekende Vroomshoopse pianist Gezinus Veldman is in oktober 2020 weer van de partij, eveneens slagwerker Joost Visser. De Revuesingers en de Revuedancers ontbreken niet en zorgen voor een geweldig geheel met de nodige show- en cabaretelementen. Natuurlijk moesten afgelopen dinsdagavond de energieke leden van de Revuegroep samen met de bestuursleden van de stichting Vroomshoopse Revuegroep c.a. nog even op portret om dit historische moment te laten vereeuwigen door fotograaf Henk Prijs.


«   »