Daverend concert Harmonie Vroomshoop

VROOMSHOOP- In de volle zaal van Theater Het Punt werd afgelopen zaterdag 30 november het publiek getrakteerd op een weergaloze muzikale show met als theme “Oldies Forever”. Het fanfare orkest onder leiding van Frank Uuldirks en de malletband onder leiding van Jan van der Sluis zorgden samen met de band Rockaholics voor een spetterende show waarin nummers van veel bekende artiesten werden gespeeld en gezongen. Zo kwamen er onder andere nummers voorbij van Led Zeppelin, Tina Turner, The Beatles en vele anderen voorbij.

Voor de pauze waren het het fanfare orkest en de malletband die de nummers voor hun rekening namen. Na de pauze werd er een gezamenlijk nummer gespeeld door de malletband en orkest. Hierna was het de beurt aan de malletband die een mooie show neer zette. Vervolgens was het de beurt aan het orkest samen met Rockaholics. Samen werden er een aantal bekende nummers gespeeld zoals November Rain, Stairway to Heaven en Hallelujah. Het publiek was zeer te spreken over deze samenwerking. Dat bleek uit het daverende applaus dat te horen was aan het eind van het optreden.

Tijdens dit concert werden er ook nog een aantal onderscheidingen uitgereikt aan 4 leden die gezamenlijk 170 jaar muziek maken. Carola Herbers en Arjan Berkhof werden gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum en Gerhard Webbink en Jan Visser werden gehuldigd voor hun 60 jarig jubileum. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter een oorkonde van de KNMO en een speldje. Na afloop hebben de Rockaholic nog een optreden gegeven tijdens de afterparty in het Grand Café, waar nog even nagepraat kon worden over het concert.


«   »