De Harmonie Vroomshoop laat zich zien en horen

VROOMSHOOP - Zaterdag 30 november vindt in theater Het Punt het jaarlijkse najaarsconcert van muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop plaats. Het thema voor dit najaarsconcert is “Golden Oldies”. De organisatie, de malletband en het orkest hebben er alles aan gedaan om weer een aantal spetterende optredens neer te zetten. Zoals het thema al doet vermoeden zullen er veel oude bekende liedjes gespeeld worden. Tina Turner, Led Zeppelin, The Beatles en vele andere bekende artiesten zult u terug horen komen.

De avond begint om 19.30 uur en natuurlijk is er deze avond ook weer een special act.

Voor dit jaar heeft de organisatie Rockaholics weten te strikken. De Harmonie zal samen met deze band een aantal nummers samen spelen. Na afloop is het gezellig naborrelen in het Grand Cafe met akoestische muziek door Rockaholics.  Kortom een avondje muzikaal genieten!

Tijdens de pauze is er een verloting en na afloop van het  concert is er de mogelijkheid om een vrije gift te geven. De entree is gratis.

Afgelopen zaterdag 16 november namen Sarah Offringa en Maud Jansen, van de Harmonie Vroomshoop, deel aan de voorrondes van het NK Twirl in Almere. Uit het hele land kwamen deze dag de twirlsters bij elkaar om onderling te strijden om bij de beste 15 te horen die door mogen naar het NK. Het was een dag met maar liefst 219 optredens.

Voor Sarah was dit een onbekend gebeuren. Maud heeft al meerdere keren op de voorrondes en het NK gestaan. Sarah deed mee met haar 1- baton onderdeel in een deelnemers veld met 30 tegenstanders. Sarah liet een mooie “no drop” routine zien. Ondanks dat plaatste ze zich niet in de top 15. Sarah zelf was zeer tevreden over haar optreden en vond het een mooie ervaring.

Maud deed met 2 onderdelen mee. Met haar 1 – baton streed ze tegen 45 andere meisjes, en liet ze zien dat ze de routine goed onder controle had. Hiermee plaatste ze zich in de top 3 met een derde plaats. Met Maud haar solo dance moest ze het tegen 39 andere sterke twirlsters opnemen. Maud liet een sterke show zien waarin ze mensen beroerde met haar dance, op muziek uit de musical de Trolls “True Colors”. Dit werd dan ook door de jury beloond met een eerste plaats. Maud heeft zich met al haar 3 onderdelen, 1- baton, solo dance en haar X- strut, geplaatst voor deelname op het NK in Almere op 14 en 15 december. Ook Maud was meer dan tevreden over haar optredens en gaat weer volop aan het trainen voor het NK.


«   »