Paniek in de Feestfabriek

VRIEZENVEEN - De Vriezenveense theatergroep De Band van Sinterklaas speelt op donderdag 28 november in CCK2 te Vriezenveen de muzikale sinterklaasvoorstelling Paniek in de Feestfabriek. Een vroege avondvoorstelling voor jong én oud. Paniek in de Feestfabriek is een vrolijke theatervoorstelling met live-muziek, dans en nostalgische sinterklaasgezelligheid, waarin zowel traditionele sinterklaasliedjes alsook nieuwe en gepimpte versies worden gespeeld. Dit alles omlijst het verhaal van een groep Pieten die een spetterend feest voor Sinterklaas aan het voorbereiden is. De prettig gestoorde Piet Agoras (Leon Keizer) dreigt met zijn hilarische uitvindingen echter roet in het eten te gooien. Onder leiding van Piet Pardoel (Bertran Minkjan) en Piet Stemband (Klarine Buist) probeert De Band van Sinterklaas te redden wat er te redden valt.

De middagvoorstellingen van Paniek in de Feestfabriek worden door meer dan 800 basisschoolleerlingen uit Twenterand bezocht. Deze extra avondvoorstelling is voor kinderen die niet met school naar de voorstelling gaan én voor alle andere liefhebbers van het sinterklaasfeest. Speciaal voor de kleinere sinterklaasfans wordt de voorstelling al om 18.30 uur gespeeld. De speeltijd bedraagt ongeveer 75 minuten.

 

De Band van Sinterklaas is een groep muzikanten, dansers en theatermakers uit Vriezenveen met een voorliefde voor het sinterklaasfeest. Vele jaren speelden zij sinterklaasvoorstellingen voor bedrijven, verenigingen en scholen in de regio, met als hoogtepunt de live-show “Hoor wie rockt daar kinderen” in 2012. Hoewel De Band van Sinterklaas formeel was opgehouden te bestaan, namen bandleden Hendrie Huls (Sinterklaas), Bertran Minkjan en Charon Wessels (regisseur) het initiatief om De Band te herenigen en een pepernootverse show te ontwikkelen.

Kaartjes voor Paniek in de Feestfabriek zijn 5,00 euro en verkrijgbaar bij Bruna Vriezenveen, Bibliotheek Vriezenveen, online via www.theaterturf.nl of aan de zaal (let op: vol = vol).

Aanvangstijd: 18.30 uur ( 18.00 uur zaal open).

 


«   »