Haar eerste solo-expositie Groot en Klein

GIETHOORN - De eerste solo expositie van Rieke Walraven-Mast  uit Den Ham is zondagmiddag 13 oktober officieel geopend en buiten familieleden waren er zeker ook geïnteresseerden en liefhebbers op af gekomen. Want Kulturhus De Eendracht in Giethoorn had aan deze opening zeker ruchtbaarheid gegeven. De expositie bestaat uit zo'n 40 realistische en kleurrijke schilderijen van verschillende afmetingen. 

...met omvangrijke kleurvlakken, maar ook met de allerkleinste details

...met portretten van volwassenen, maar ook kleine kinderen zijn prachtig in beeld gebracht

...met gedetailleerde grote bloemen tot aan nietige bloempjes

...met grootmoeder en kleinkind verfijnd op een doek gezet

Adriana Mast, autonoom beeldend kunstenaar met haar atelier in Ruinen, opende de expositie en wenste haar zus veel succes. In 2017 hebben de zussen gezamenlijk geëxposeerd in het Middendorpshuis in Den Ham onder de naam ‘Zussenstreken’.

Het werd zondagmiddag 13 oktober een gezellige, maar ook succesvolle middag, want de eerste schilderijen  werden al gelijk verkocht. Zoals gebruikelijk blijven echter ook de verkochte schilderijen onderdeel uitmaken van de expositie, want als dat zo door gaat valt daar door Rieke natuurlijk niet tegen aan te schilderen.

De expositie van Rieke Walraven-Mast is van 13 oktober tot en met 5 december vrij toegankelijk te bezoeken tijdens openingstijden van het Kulturhus de Eendracht, Eendrachtsplein 1 te Giethoorn.


«   »