Kunstenaars uit Twenterand exposeren

VRIEZENVEEN- Al voor de zevende keer organiseert Stichting Peddemorsboerderij de expositie ‘Eigen Werk van amateurkunstenaars uit Twenterand.' Overigens ligt het vrij voor de hand dat een kunstenaar zijn of haar eigen werk exposeert en niet dat van een ander. Het enthousiasme van de bezoekers en deelnemers in de afgelopen zes jaar is voor de stichting een stimulans om opnieuw de boerderij in de maand oktober open te stellen voor de amateurkunst uit Twenterand. 

Vele kunstenaars uit Twenterand doen elk jaar opnieuw mee om hun kunstvoorwerpen te exposeren, maar elk jaar zijn er ook een tiental kunstenaars die voor de eerste keer hun creaties aan het publiek willen tonen. 

Het is zeker de moeite waard om deze expositie van ‘Eigen Werk’ te bezoeken: of het nu gaat om een hernieuwde kennismaking of om een eerste kennismaking met de amateurkunstenaars uit Twenterand, die aan een breed publiek tonen hoe leuk het is om met creatieve en kunstzinnige uitingen bezig te zijn.

Er is dan ook een grote verscheidenheid aan kunstuitingen te zien, o.a. schilderen, olie en of acryl, houtsnijwerk, creatief houtbewerking, fotografie, vilterij, tekeningen, steenbewerken, glasfusing, wolbewerken, kleibewerken, wood carving, etc. Het is iedere keer een verrassing wat er allemaal in de prachtige oude boerderij wordt geëxposeerd, want elk jaar moet er iets nieuws aangeboden worden. 

Voor de amateurkunstenaars uit Twenterand is dit de mogelijkheid om zich te laten zien. Zij kunnen zich opgeven t/m zaterdag 28 september via het mailadres: expositie.eigenwerk@gmail.com 

De opening van de expositie is op donderdag 3 oktober en zaterdag 26 oktober is de laatste tentoonstellings-dag. De openingstijden zijn donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.


«   »